[dt_team_masonry content_bg=”n” post_content_paddings=”0px 0px 0px 0px” img_max_width=”300px” image_paddings=”0px 0px 30px 0px” img_border_radius=”500px” bwb_columns=”desktop:3|h_tablet:2|v_tablet:2|phone:1″ gap_between_posts=”25″ post_title_font_style=”normal:normal:none” post_title_font_size=”24px” post_title_line_height=”34px” post_title_bottom_margin=”5px” team_position_font_style=”normal:normal:none” team_position_bottom_margin=”20px” show_team_desc=”n” read_more_button=”off” soc_icon_size=”20px” soc_icon_bg_size=”40px” soc_icon_border_width=”2px” soc_icon_color=”#2e2b36″ soc_icon_border_color=”#2e2b36″ soc_icon_bg=”n” soc_icon_color_hover=”#ffffff” soc_icon_border_color_hover=”#2e2b36″ soc_icon_bg_color_hover=”#2e2b36″ soc_icon_below_gap=”10px” soc_icon_gap=”10px” posts_offset=”0″ category=””]

Ruim 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Mindfulness door zelf de 8-weekse training te volgen. De training en het effect dat het op me had maakten veel indruk op me.  Vooral het gevoel zelf veel meer keuzevrijheid te hebben in hoe ik met dingen om kon en wilde gaan.

Sinds 5 jaar ben ik werkzaam als loopbaancoach en trainer voor 3 organisaties. Mooi, dankbaar en uitdagend werk dat ik met veel plezier doe en waarin ik gelukkig nog lang niet uitgeleerd ben. Via mijn werk als loopbaancoach kwam ik opnieuw in aanraking met Mindfulness en werd mijn enthousiasme weer aangewakkerd. Mijn behoefte aan dagelijkse meditatiebeoefening groeide en werd alleen maar groter toen ik merkte wat het me in mijn werk als loopbaancoach bracht.

De behoefte om me hierin verder te ontwikkelen en anderen ook met Mindfulness in aanraking te laten komen groeide. Eind 2017 startte ik met de basisopleiding tot Mindfulnesstrainer bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en inmiddels zit ik in de afrondende fase van de vervolgopleiding.

Ik ben opgeleid als Sociaal en Organisatiepsycholoog, Register Coach en Mindfulnesstrainer (VMBN categorie 2).